Τα πράγματα θα ξέρετε μόνο αν ψωνίζετε στο Marks & Spencer – και μερικές εκπλήξεις!

Δεν μιλάμε μόνο για την εμπειρία αγορών, μιλάμε για την εμπειρία αγορών της Marks & Spencer.

Η εταιρεία Marks & Spencer είναι πολύ αγαπημένη, με το μονοπώλιο για τα εσώρουχα και το υπέροχο φαγητό – αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα. Από τις εντυπωσιακές συλλογές οικιακού λογισμικού που επιμελούνται από το χρώμα στην καινοτομία Easy Dressing για παιδιά, εξετάζουμε όλους τους λόγους για να αγαπάμε αυτό το υπέροχο αγαπημένο δρόμο.

1. Έχει φιλάθλους διασημοτήτων

Για τις τελευταίες εποχές, η Holly Willoughby μοιράζεται μια επεξεργασία των υποχρεωτικών της από νέες συλλογές. Μέχρι στιγμής, αποδεικνύει ένα μεγάλο χτύπημα, με αντικείμενα που πωλούνται έξω σε χρόνο ρεκόρ.

Η τελευταία έκδοση του Holly ‘Denim’ ξεκινάει online και σε 70 επιλεγμένα καταστήματα στις 26 Φεβρουαρίου. Η επεξεργασία 16 τεμαχίων είναι το αγαπημένο denim εμπνευσμένο από τη Marks & Spencer.

«Αυτή η επεξεργασία ήταν πολύ διασκεδαστική για να τραβήξουμε μαζί», λέει η Holly. «Έχω αγαπήσει πάντα την απλότητα ενός ντιζάιν φόρεμα και ζουν σε ένα high waisted skinny Jean το Σαββατοκύριακο. Τα κομμάτια σε αυτή την έκδοση είναι πραγματικά ευπροσάρμοστα, αλλά είναι και σούπερ κομψά. ‘

2. Προσφέρει εκπτώσεις όλο το χρόνο

Είτε πρόκειται για “αγοράστε δύο και εξοικονομήστε 20 τοις εκατό” για έπιπλα ή 30 τοις εκατό εκτός ρούχων, υπάρχει πάντα μια συμφωνία που έπρεπε να είχε – εκτός από τον Ιανουάριο, «Μαύρη» Παρασκευή και τις πωλήσεις Χριστουγέννων. Οι προσφορές είναι τόσο σε καταστήματα όσο και σε απευθείας σύνδεση.

3. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε για επίκαιρα οικιακά λογισμικά

Με κάθε εποχή οι συλλογές γίνονται καλύτερες και καλύτερες. Για τις δύο τελευταίες εποχές, η εσωτερική ομάδα σχεδιασμού ακούει πραγματικά τους πελάτες, παράγοντας σειρές από χρώμα, παρά τις τελευταίες τάσεις. Υπάρχουν σήμερα πάνω από 50 συλλογές επίπλων για κάθε γούστο.

4. Το φαγητό είναι εξαιρετικό

Το spin-off, τα αφοσιωμένα καταστήματα τροφίμων δείχνουν πόσο καλά παραδίδει η M & S στα τρόφιμα. Φυσικά, υπάρχει το εξαιρετικά επιτυχημένο δείπνο για δύο προσφορές, όπου μπορείτε να πάρετε ένα κύριο, δίπλα και επιδόρπιο για 10 χρόνια. Μπριζόλες, φιλέτα λαβρακιού, λαζάνια al forno, φρυγανισμένα λαχανικά και σοκολάτα profiteroles – καθώς και το δημοφιλές δωρεάν μπουκάλι κρασί. Τι περισσότερο θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε για την τιμή ευκαιρίας των £ 10;

Προσφέρουν επίσης μια μεγάλη γκάμα για εκείνους με διατροφικές απαιτήσεις, όπως χωρίς γλουτένη και Vegan credit pe loc.

5. Είναι οι ηγέτες στην εσωρούχων

Η M & S είναι ο ηγέτης της αγοράς σε «smalls», που πωλούν ένα εκπληκτικό 24 εκατομμύριο σουτιέν το χρόνο! Και – πιο συγκλονιστικά – 60 εκατομμύρια ζευγάρια ψαλίδια κάθε χρόνο. Με κάθε νέα συλλογή συνεχίζουν να αναπτύσσουν συναρπαστικά νέα σχέδια, σχήματα και στυλ για να παραμείνουν μπροστά από το παιχνίδι.

6. Και οι καινοτόμοι στη μόδα

Η Marks και η Spencer είναι ο πρώτος λιανικός πωλητής λιανικής πώλησης για να ξεκινήσει μια σειρά παιδικών ρούχων για παιδιά με αναπηρίες, που τροφοδοτούν τα σχεδόν 3 εκατομμύρια βρετανικά παιδιά που έχουν αισθητική ή σωματική αναπηρία. Η σειρά Easy Dressing άλλαξε τη ζωή πολλών.

Η εξειδικευμένη σειρά αναπτύχθηκε για περισσότερα από δύο χρόνια. Σχεδιάστηκε, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με πελάτες συμπεριλαμβανομένων γονέων από τρία σχολεία ειδικών. Η ομάδα του M & S υποστήριξε επίσης στην ανάπτυξη της σειράς από τον Συμβουλευτικό Παιδίατρο Δρ John Chang που προσέφερε συμβουλές από ειδικούς.